A House on the Greens: The Manotick Residence

This mature professional couple felt it was time to renovate this house into the home they longed for. The longed to be able to enjoy culinary freedom with a truly supportive kitchen and welcome family and friends. They planned to stay in this wonderful home, very near the river and backing onto a golf course because of its proximity to nature. They thought they would need to add on but we were able to work within the existing footprint and reclaim lost space to create an inviting spacious and very accommodating home.

We opened up between the kitchen, dining and living room, installed a wall of windows looking out to the golf greens and designed a beautiful galley kitchen ideal for entertaining and gathering with friends and family. 

They love their new reading nook with the stone walled fireplace and little details that make life so much easier like custom closet organizers and other storage solutions. The elegantly consistent flooring and trim details also help to open up the space and make it feel bigger. The wonderful big new energy efficient windows that bring in sunlight and the pastoral view of the golf greens have totally transformed their lives. 

Schedule Your Discovery Call